Siooimpregnering

Sioo – för vackert och hållbart trä med minimalt underhåll

Varför Sioo?

Sioo impregnering kan användas på alla ställen där man vill ha en attraktiv, ren och ljus träyta eller har behov av ett effektivt och förebyggande skydd mot smuts, mögel, alger och rötsvamp. Altaner och bryggor är användningsområden där systemet ger stora fördelar.
Andra användningsområden för Sioo impregnering är till staket, väggpaneler, vindskivor, trädgårdsmöbler, båt-teak och annat trä utomhus. Sioo lämpar sig särskilt väl för tryckimpregnerat, lärk, kärnrik furu, granpaneler, värmebehandlat trä och teak.
Sioo impregnering består av produkterna Sioo Träskydd, Sioo Träskydd Panel och Sioo Ytskydd, specialvarianter för industriellt bruk och Sioo Marin för teakdäck. De tillverkas av det svenska företaget Sioo Wood Protection AB. Teknologin är världsunik och har utvecklats och patenterats av Sioo vid omfattande forskning och med mer än 15 års praktisk erfarenhet inom området.

Miljövänligt

Sioos impregnering passar allt trä, gammalt som nytt. Det har en effektiv och förebyggande verkan mot alger, mögel och lätt röta. Ytan blir ren, len, vattenavvisande och stickfri. Upp till 10 års hållbarhet med enkelt underhåll!

Intresset för Siooimpregnering har exploderat under de senaste åren och vi har levererat hundratusentals meter av trall och paneler till olika delar av Sverige men även ute i Europa.
Vi har i vår produktionsanläggning ett flertal maskiner för påföring av Siooimpregnering.
vilket gör att vi kan hålla korta leveranstider och flexibla volymer.
nedan följer lite information om just Siooimpregnering och dess fördelar.

Läs mer om Sioo:x och dess egenskaper här: