Snart kommer vi att kunna erbjuda plattuppdelning i både stora och små serier till ert projekt. Välkommen med er förfrågan!

 

Läs hela inlägget »

Ny Adress!

Fr.m 17/6 har vi ny leveransadress. Den är nya adressen är:
Göteborgs Specialhyvleri AB 
Larv Tranekullen
534 62 Larv
 

Läs hela inlägget »

Ändspontning

Nu kan vi även erbjuda ändspontade produkter i fallande längder. Både nytillverkade produkter eller legoproduktion av befintliga. Kontakta oss för mer information.

Läs hela inlägget »

Igår lastades första bilen hos Ejderstedts Tenhult för leverans till våra nya lokaler i Tranekullen, Larv. Betongplattan är redan gjuten och spånhanteringen kommer att installeras under September månad! 

Läs hela inlägget »

Nya lokaler

Under våren 2019 kommer vi att flytta vår verksamhet. Flyttlasset kommer att gå ca 8.5 mil norr om Göteborg och Vara närmare bestämt. Vi har förvärvat Valeryds fastighet i Tranekullen,Larv. Här kommer vi att ha betydligt större produktionsyta, lager och kontor och även en större tomt att kunna expandera vår verksamhet på vid behov under kommande år. Transportförbindelserna kommer att vara goda och logistiken kommer att fungera likt tidigare.

Vi hoppas att alla våra kunder och sammarbetspartners kommer att följa med oss på denna resan och vi kommer när det närmar sig att skicka ut en inbjudan för öppet hus i våra nya lokaler. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: nya lokaler flytt vara