Igår lastades första bilen hos Ejderstedts Tenhult för leverans till våra nya lokaler i Tranekullen, Larv. Betongplattan är redan gjuten och spånhanteringen kommer att installeras under September månad! 

Läs hela inlägget »

Nya lokaler

Under våren 2019 kommer vi att flytta vår verksamhet. Flyttlasset kommer att gå ca 8.5 mil norr om Göteborg och Vara närmare bestämt. Vi har förvärvat Valeryds fastighet i Tranekullen,Larv. Här kommer vi att ha betydligt större produktionsyta, lager och kontor och även en större tomt att kunna expandera vår verksamhet på vid behov under kommande år. Transportförbindelserna kommer att vara goda och logistiken kommer att fungera likt tidigare.

Vi hoppas att alla våra kunder och sammarbetspartners kommer att följa med oss på denna resan och vi kommer när det närmar sig att skicka ut en inbjudan för öppet hus i våra nya lokaler. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: nya lokaler flytt vara

Vi har utvecklat en tjänst för beställning av skräddarsydda träprodukter på nätet. Du som privatperson eller företag kan enkelt utforma en produkt som du vill ur ett sortiment av skivmaterial. Du har dessutom hela tiden full koll på priset, och det bästa av allt, vi levererar din produkt hem till dörren med DHL, smidigare har det aldrig varit att beställa unika träprodukter.

Läs hela inlägget »